Поръчката е празна

Начини на доставка

Всеки продукт от нашия каталог може да Ви бъде доставен на следващия работен ден след поръчка. Изпращането се осъществява по куриер (Speedy, Еконт,Европът). Плащането на поръчаната стока може да стане по три  начина:

1: С наложен платеж (плащате на куриера доставчик при получаване на стоката). В този случай продуктите се изпращат с фактура и касова бележка.  

2: По банков път след изпратена проформа от наша страна и потвърждение за плащане от ваша страна. Продуктите се изпращат с приложена фактура за плащане по банков път. 

3. Плащане с кредитна карта чрез системата Paypal

Доставката се поема от клиента освен ако не e упоменато друго.

Какво включва доставката

Срокове

Доставката включва поръчаните от вас продукти, фактура и касова бележна, гаранционни карти, брошури и каталози на други предлагани от от нас продукти.

Срокове на доставка

Обикновено всички поръчки се доставят на следващия работен ден след потвърждение от получателя. Изключения се получават при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт. В тези случаи наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите.

Връщане на стока

Всеки закупен продукт от нашия on-line магазин може да бъде върнат в срок от 7 работни дни след закупуването. Условията за връщане на стока са описани в Закона за защита на потребителя

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;

2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.

...

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Данни на фирмата:

Име:  Стоп Шоп БГ ЕООД

МОЛ: Валентин Найденов

Адрес на регистрация: гр Пловдив ТЦ Гранд ет.3

ЕИК: